Meny

Om Hardbagg

Hardbagg IL har omlag 130 medlemmer.
Dei store arrangementa i klubben vår er Kleiva opp, Holmøyskarrennet og fotballcupen i jula. Ellers kan vi vel seie at vintersesongen er prega av eit flott skiskyttarmiljø!!

Nyheitsarkiv

Skiskytterrennet på Ålandsleite 4.juledag er avlyst

Skrive av Øystein laurdag 26. desember 2009

Lille julaften blei det bestemt at romjulsrennet i skiskyting på Leite er avlyst. Dette på grunn av for lite snø i lysløypa til å arrangere løpet. Om det blir sett opp renn seinare i sesongen vil krinsen komme tilbake til.


Kampoppsett ssf.no-cup fotballturneringa andre juledag

Skrive av Øystein laurdag 26. desember 2009

Kampoppsettet for ssf.no juleturneringa i fotball i Strynehallen 2009 er no klart. Enkelte må tidligare opp enn andre i år og, :-) Første kampane starter kl 11.00 og finalane starter kl 16.00. Det er i år 21 lag som er påmeldt, 16 i herreklassa og 5 i dameklassa. Vi satser på ei god turnering der fokuset er morro med fotball.


Oppkjørt løype på Ålandsleite

Skrive av Øystein sundag 20. desember 2009

Det er i dag og i går kjørt opp løype på Ålandsleite. Lysløypa er ikkje kjørt opp, men det er kjørt opp utover skogsbilvegen frå Leite. Det vil seie at en må gå i dagslys eller ha med hodelykt viss enn ønsker å gå.
Rapportane seie at der er greie forhold å få gått litt på ski på, men det er ikkje å anbefale å bruke sine gode ski viss enn har fleire par og velge i. Det er ikkje kjørt opp spor.
Kalendar

Annonser