Meny

Om Hardbagg

Hardbagg IL har omlag 130 medlemmer.
Dei store arrangementa i klubben vår er Kleiva opp, Holmøyskarrennet og fotballcupen i jula. Ellers kan vi vel seie at vintersesongen er prega av eit flott skiskyttarmiljø!!

NyheitsarkivSnøen kom, men ikkje nok til å køyre opp løypene

Skrive av Øystein tysdag 1. desember 2009

Mandag kveld og natt til tirsdag kom det snø i bygda. Desverre for dere som ønsker å ta en tur på ski kom det ikkje nok til å køyre opp løypene. Når det kjem meir snø og løypene blr oppkjørte vil det bli lagt ut på nyhetene her.
I utgangspunktet blir løypene preparert samme dagane som i fjor. Det vil seie at det ikkje blir oppkjørte løyper fredager ved snøfall. Dette vil vi komme tilbake til når det blir snø nok.


Handlekveld på Sport 1 Stryn (Ytre Eide)

Skrive av Øystein onsdag 25. november 2009

I år som tidligare år har Ytre Eide Sport 1 handlekveld for idrettslagsmedlemmer.
Tors 26/11 og Tirs 1/12 ( Tors 19-21og Tirs kl 18-21)

På desse kveldane vil ein få eit generelt tilbod på 20% rabatt på alt skiutstyr, på racingutstyr vil betingelsane være endå betre.
Tilbodet gjeld på desse produkta:
Langrenn: Fischer ski og støvlar, Madshus ski, Alpina sko, Salomon sko og bindingar, Rottefelle bindingar, Swix stavar, klær, skismurning og utstyr, Rode smurning.


Over 3000 har vore innom heimesida vår.

Skrive av Øystein onsdag 25. november 2009

Sidan vi kom på nett i midten av veke 44 har det vore over 3000 treff på heimesida vår. Det må seiast å være bra for ei heimeside for to så små lag å få så mange treff på kort tid når vi tek i betraktning at vi totalt har cirka 200 medlemmer. Og mange er medlemer i begge laga.
Det viser og at det er var ei god investering å satse på og komme på nett. Så gode besøkstall bør og laga kunne utnytte i sitt vidare lagsarbeid.


Kalendar


Annonser