Meny

Om Hardbagg

Hardbagg IL har omlag 130 medlemmer.
Dei store arrangementa i klubben vår er Kleiva opp, Holmøyskarrennet og fotballcupen i jula. Ellers kan vi vel seie at vintersesongen er prega av eit flott skiskyttarmiljø!!

Nyheitsarkiv

Løyperapport tredje juledag

Skrive av Øystein sundag 27. desember 2009

Etter snøfallet i dag er det kjørt opp løype utover skogsvegen som tidligare. Det er kjørt en tur innover til A- masta, men det er for lite snø der til at vi anbefaler at det blir gått der. I skogsvegen og ned til standplass er det no begynt å bli en ok snøsole å gå på. Men vi anbefaler ikkje at det blir brukt sine beste ski enda. Det blir lagt ut meir info her etterkvart som løypene blir oppkjørt no i starten av sesongen.


Skiskytterrennet på Ålandsleite 4.juledag er avlyst

Skrive av Øystein laurdag 26. desember 2009

Lille julaften blei det bestemt at romjulsrennet i skiskyting på Leite er avlyst. Dette på grunn av for lite snø i lysløypa til å arrangere løpet. Om det blir sett opp renn seinare i sesongen vil krinsen komme tilbake til.


Kampoppsett ssf.no-cup fotballturneringa andre juledag

Skrive av Øystein laurdag 26. desember 2009

Kampoppsettet for ssf.no juleturneringa i fotball i Strynehallen 2009 er no klart. Enkelte må tidligare opp enn andre i år og, :-) Første kampane starter kl 11.00 og finalane starter kl 16.00. Det er i år 21 lag som er påmeldt, 16 i herreklassa og 5 i dameklassa. Vi satser på ei god turnering der fokuset er morro med fotball.


Oppkjørt løype på Ålandsleite

Skrive av Øystein sundag 20. desember 2009

Det er i dag og i går kjørt opp løype på Ålandsleite. Lysløypa er ikkje kjørt opp, men det er kjørt opp utover skogsbilvegen frå Leite. Det vil seie at en må gå i dagslys eller ha med hodelykt viss enn ønsker å gå.
Rapportane seie at der er greie forhold å få gått litt på ski på, men det er ikkje å anbefale å bruke sine gode ski viss enn har fleire par og velge i. Det er ikkje kjørt opp spor.Kalendar


Annonser