Meny

Om Hardbagg

Hardbagg IL har omlag 130 medlemmer.
Dei store arrangementa i klubben vår er Kleiva opp, Holmøyskarrennet og fotballcupen i jula. Ellers kan vi vel seie at vintersesongen er prega av eit flott skiskyttarmiljø!!

Skikveld på Chatlet torsdag 12.november

Skrive av Bodil Rand torsdag 22. oktober 2020

Førehandsvising av bilete

Vi ønsker også i år til å invitere alle medlemmane i våre gode samarbeidsklubbar i Eid IL Skigruppa, Hardbagg IL, Haugen Alpin og Langrenn, Nordfjord Team og Stårheim Skiskyting til handledag hos oss på Chatlet Sport1 Nordfjordeid torsdag 12. november.

Det er eit litt spesielt år i år, men vi tek smittevern på alvor i butikken og det skal ikkje vere problem å gjennomføre eit liknande opplegg som tidligare år. 
I år er det også mogleg å sende bestillingar på e-post til oss i forkant av dette møtet, for dei som ikkje har anledning eller ønske om å delta.

Det blir jobba med å få dei siste brikkene på plass, men vi kan allereie avsløre at vi har massevis av spennande nyheiter på veg inn og ekstra gode medlemstilbod som vil bli sendt ut til dokke.
Vi har besøk av ekspertise frå blant andre Fischer som kan bistå med gode råd og tilbod på ski og utstyr frå klokka 16 torsdagen. Arrangementet vil vare til klokka 21.

Meir info og oversikt over dei beste tilboda blir sendt ut like over helga. Legg gjerne datoen inn i kalendaren inntil vidare 

Kalendar

  • Ingen nylege arrangement.

Annonser